AvansStudyPath

AvansStudyPath maakt het onderwijsaanbod voor studenten inzichtelijk. De catalogus draagt bij aan de realisatie van een zo groot mogelijke keuzevrijheid voor de student en helpt studenten om hun studiepad vorm te geven. En dat past precies binnen Ambitie 2025: het opleiden van wendbare en veerkrachtige studenten door het inrichten van flexibel onderwijs.

  • Status In gebruik
  • Doel Efficiënter (samen)werken

In februari is de bouw van AvansStudyPath (ASP) gestart. De eerste, concrete stap is het ontwikkelen van modulair onderwijs binnen deze Academie voor Deeltijd. Samen met docenten, studieloopbaancoaches en studenten van de Academie voor Deeltijd (AVD) en de experts van het Leer- en Innovatiecentrum (LIC) is de studentjourney in kaart gebracht. Onderdeel van deze journey is het ori├źnteren op het module aanbod en je aanmelden voor gekozen modules.

Op 1 juni is AvansStudyPath live gegaan en wordt door 16 opleidingen van de AVD een deel van het onderwijs modulair aangeboden aan studenten. De modules zijn allemaal opgenomen in ASP en studenten die aankomend studiejaar bij de AVD gaan studeren kunnen zich via ASP aanmelden.

Wil je alvast een kijkje nemen, bezoek de website voor een impressie.

Onderwijscatalogus AvansStudyPath

Reviews

Elke 2 weken is er een review-sessie waarin de nieuwe functionaliteiten getoond worden en feedback van gebruikers en stakeholders wordt opgehaald. De reviewgroep bestaat uit curriculumvoorzitters en onderwijskundigen vanuit de AVD en experts vanuit het LIC en Boost IT. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom!

Contact

Wil je meer informatie of heb je vragen of opmerkingen over dit project? Neem dan contact op met Carla Asselbergs, Product Owner AvansStudyPath.

AvansStudyPath op Macbook iPhone

Laat je inspireren!

Verhalen en ervaringen uit de praktijk!

AvansStudyPath live voor deeltijd

In één oogopslag je modules online bij elkaar. En dan zelf bepalen en zelf kiezen wat je wanneer doet. Met de live-gang van AvansStudyPath (werknaam onderwijscatalogus) is dit nu mogelijk voor deeltijdstudenten. Een...

Technologie & Data Onderwijs
Meer informatie

Visie op ‘blended’ leren in coronatijd

Paul Marijnissen is werkzaam als ICTO Coach bij de Academie voor Communicatie & User Experience (ACUE). Vier dagen per week ondersteunt hij docenten van zijn academie bij hun ICT-vragen en wensen. Met de maatregelen...

Technologie & Data
Meer informatie

Colleges via MS Teams

In deze coronatijd is iedereen ad-hoc en massaal overgestapt op online lesgeven. Jordy Vissenberg – docent/coach – had hier inmiddels al behoorlijk wat ervaring mee opgebouwd. Hij was namelijk één van de eersten binnen...

Technologie & Data
Meer informatie

Avans digitaliseert in recordtempo

Online colleges, digitale studieprojecten en straks zelfs thuistoetsen: vanwege de coronamaatregelen is Avans Hogeschool binnen enkele weken volledig gedigitaliseerd.

ICTO Coaches van grote waarde bij Online Onderwijs

Sinds circa 2 jaar heeft Avans in elke academie ICTO Coaches. De kerntaak van een ICTO Coach is het helpen van docenten bij het didactisch verantwoord inzetten van digitale onderwijstools. Elfi Scheffers is – samen met...

Technologie & Data
Meer informatie
1 5