Contact

Zijn er verhalen die je met ons wilt delen, heb je suggesties om onze website beter te maken of heb je vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op. We kijken uit naar jouw reactie!

We horen graag van je!

Avans maakt een flinke sprong voorwaarts

Ambitie 2025 is het nieuwe meerjarenbeleidsplan van Avans Hogeschool. Het is een koers die we samen ontwikkelden, als logisch vervolg op de Ambitie 2020. Met ambitieuze plannen waarbij flexibel onderwijs en samenwerking centraal staat. Om daar te komen zetten we flinke stappen op organisatieniveau en technologie & data. Zodat Avans blijft aansluiten bij de snel en onvoorspelbaar veranderende samenleving en economie.

Met deze website creëert Avans een centrale plek waar we medewerkers, studenten en externen proactief betrekken bij deze ambitieplannen. De thema‚Äôs kennen projecten, ervaringsverhalen en nieuwsberichten. Natuurlijk beantwoorden we ook de veelgestelde vragen.

Ambities maken we alleen samen waar; door het uitwisselen en delen van ervaringen. Want de uiteindelijke échte verandering creëren we samen. Gewoon door te doen, uitproberen en experimenteren.

Waar we dat doen?
Bij Avans natuurlijk!