Avans One

Avans One is de plek waar alles samenkomt. Een flexibele, digitale omgeving die toegang biedt tot alle relevante informatie, communicatie en door Avans beschikbaar gestelde digitale toepassingen. Avans One helpt jou te focussen op wat nu belangrijk is. Met Avans One ontwikkelen we een krachtige tool om flexibel onderwijs mogelijk te maken. Een van de pijlers van onze ambitie met als doel wendbare en veerkrachtige professionals op te leiden.

Betere informatievoorziening

Om flexibel onderwijs mogelijk te maken zijn de juiste hulpmiddelen nodig. De Avans One app voorziet in deze behoefte. Alle relevante informatie, communicatie en digitale toepassingen worden op een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke manier op één plaats bij elkaar gebracht. Hierdoor verbeteren we de kwaliteit van de informatievoorziening. Handig voor studenten, docenten en medewerkers die tijdens hun studie of werk onderwijsgerelateerde of ondersteunende taken uitvoeren en informatie nodig hebben.

Afgestemd op gebruiker

Avans One wordt ontwikkeld op basis van de wensen van de studenten en medewerkers. Er wordt continue onderzoek gedaan en functionaliteiten worden toegevoegd aan de hand van de wensen van de gebruikers. Het sluit naadloos aan bij de actuele, persoonlijke informatiebehoefte van de gebruiker. Tevens verbindt en motiveert het de gebruiker actief om samen met anderen (interdisciplinair) te leren, te werken en te onderzoeken.

Avans One is een schil over veel Avans-systemen, zoals Osiris, Brightspace en roosters heen. De informatie uit bestaande systemen wordt in deze app, al dan niet gecombineerd, ontsloten. Daarbij hoeft de gebruiker niet steeds opnieuw in te loggen en te wisselen tussen systemen.

Wil je de app downloaden of wil je meer weten over deze handige app? Je vindt meer informatie op de landingspagina van Avans One.

Bezoek landingspagina Avans One

Gebruiker staat centraal

Student, docent of medewerker, het belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van Avans One is het betrekken van de gebruiker. Zij staan bij alles wat we doen centraal of het nu gaat om onderzoek, validatie, co-creatie, testen of andere fases in het ontwikkeltraject.

Wil jij helpen bij de verdere ontwikkeling van Avans One? Meld je aan voor het panel.

Waar we nu staan

De Avans One app wordt door bijna alle studenten dagelijks gebruikt en is daarmee succesvol te noemen. Dit betekent echter niet dat het werk erop zit. Achter de schermen wordt continue gewerkt aan het verbeteren van de app waarbij we goed luisteren naar de feedback van studenten.

Naast de mobiele app is de website van Avans One volop in ontwikkeling. Dit pakken we Agile aan wat inhoud dat we in kleine stapjes nieuwe functionaliteiten toe voegen.

We hebben een visueel concept laten ontwikkelen om de Ambitie 2025 en de visie van Avans One tot leven te wekken. Het visueel concept geeft inspiratie voor de aankomende tijd. Via deze link kun je zelf door het prototype heen klikken.

An de hand van deze visie doen we continue onderzoek naar welke functionaliteit we als eerste verder gaan onderzoeken en bouwen.

Avans One in 2025

In 2025 helpt Avans One jou de regie te nemen over je werk en studiepad. Het biedt persoonlijke en relevante informatie en inspiratie op laptop, desktop, tablet en mobiele telefoon. Avans One helpt jou productief te werken en heeft slimme integraties met onder andere Teams, AvansStudyPath, AvansConnect, Osiris, Brightspace etc.

Avans One Resultaten

Contact

Vragen over de Avans One app mobiele app hebben we al voor je verzameld op de FAQ pagina. Staat je vraag er niet bij of heb je opmerkingen neem dan contact op met Suzie Kamer, Product Owner Avans One.