Conferentie Onderwijs 2022

Welkom op de online marktplaats van de Avans Onderwijsconferentie 2022. Hier vind je een overzicht van alle ontwikkelde materialen om jou mee te nemen in de ambitie van Avans bij de ontwikkeling van ons nieuwe onderwijs.

Laat je inspireren

Hoe doe jij dat? - Onderwijsexperimenten

De videoreeks "Hoe doe jij dat?" geeft een inkijkje in de nieuwste ontwikkelingen rondom de Ambitie 2025. In deze aflevering nemen we een van de onderwijsexperimenten onder de loep; het experiment bij International Business.

Webinar: Herontwerpen in het kader van het Onderwijsmodel

Er lopen verschillende experimenten om het flexibel onderwijs vorm te geven. Tijdens de webinar zijn we dieper ingegaan op deze experimenten en de logische route die we volgen voor het realiseren van de ambitie.

Community onderwijs 2025

Deze openbare Teamsomgeving is voor iedereen die aan de slag gaat met het nieuwe onderwijs van Avans. Ga in gesprek met collega's, stel je vragen aan de experts of het bouwteam Onderwijs en vindt alle relevante info die je nodig hebt.

Kennisdelen via de Wiki blauwdrukontwikkeling

In deze wiki vind je per stap van het blauwdrukproces informatie die je kunt gebruiken bij het ontwikkelen van je eigen blauwdruk. Kijk of er iets bij zit wat je helpt in het ontwikkelproces en past bij jullie context.

Magazine Onderwijsmodel

We werken aan een nieuw onderwijsmodel die het mogelijk maakt voor studenten om hun eigen leerroute te bepalen, flexibel onderwijs. De belangrijkste kaders en veelgestelde vragen en antwoorden over dit nieuwe model vind je in het magazine.

Marice Bastiaensen is als docent verbonden aan de opleiding Business IT & Management en lid van het transitieteam.

ATIx voorloper in implementatie ambitie

De Ambitie 2025 leeft steeds meer binnen de academies. Neem de Academie voor Technologie en Innovatie x (ATIx), voorheen AE&I. Met onder andere een eigen transitieteam en een roadmap voor de implementatie van de ambitie loopt ATIx voorop.

Deeltijd online Open avond

Academie voor Deeltijd geeft vorm aan vraaggestuurd onderwijs

De Academie voor Deeltijd (AVD) richt zich al langer op flexibel onderwijs gebaseerd op de behoeften van het werkveld.