Save the date: Ambition Radio

Op woensdag 2 november is de allereerste uitzending van Ambition Radio. De komende maanden maken we samen radio om stil te staan bij onze successen, wat minder goed gaat en hoe we Ambitie 2025 beleven. Met een knipoog naar onszelf. Luister naar Ambition Radio!

We gaan in gesprek met collega‚Äôs en studenten. Over wat ze doen en hoe ze dit doen. We draaien veel muziek en je kunt een toffe prijs winnen door de Avansstem te raden. Lars Sørensen van One Day Radio host de uitzendingen met afwisselend een co-host.

Volgende uitzendingen

Houd je agenda vrij, want ook de data voor de volgende 3 live-uitzendingen zijn gepland op woensdagen tussen 12.00 - 13.00 uur:   

  • 16 november, Breda

  • 30 november, volgt later

  • 14 december, Den Bosch

Benieuwd naar wie onze gasten zijn en welke onderwerpen er aan bod komen in de uitzendingen? Zodra we de programmering rond hebben vind je alle informatie op de Ambition Radio pagina.

Kom luisteren en kijken 

Via de streamingslink kun je de eerste radio-uitzending op 2 november beluisteren. Maar je kunt de uitzending ook live kunt bijwonen vanuit de kantine aan de Onderwijsboulevard 215 in Den Bosch.

Verzoeknummers

Naast verzoeknummers van de gasten, waar voor hen een eigen verhaal bij hoort kun je ook zelf een verzoeknummer aanvragen die je doet denken aan onze Ambitie 2025.