Meld je aan en ontdek meer over masteronderwijs

Avans heeft de ambitie vanaf 2025 7 nieuwe masters te gaan aanbieden vanuit een speciaal op te richten masterinstituut. Wil je meer weten over het toekomstige masteronderwijs van Avans? Kom dan naar een van onze informatiesessies in september.

Door ons huidige masteraanbod uit te breiden met nieuwe cross-sectorale masters willen we bijdragen aan de aantrekkingskracht van onze hogeschool voor (toekomstige) studenten. Daarnaast willen we in de behoeften van de arbeidsmarkt voorzien en de doorwerking van onderzoek naar onderwijs en de beroepspraktijk mogelijk maken. Bij de ontwikkeling van het beoogde masteraanbod staat een nauwe samenwerking met onze onderzoeksorganisatie, academies, studenten en praktijkpartners centraal.

Natuurlijk wil jij alles weten over de masterambitie waaraan wij werken. Bijvoorbeeld omdat je als student jezelf wilt oriënteren op de toekomst, of omdat je als docent in staat wil zijn studenten goed te informeren over het toekomstige masteronderwijs van Avans. Of omdat je als medewerker wil weten welke kansen de masters jou bieden als het gaat om doorgroeimogelijkheden of nieuwe uitdagingen. Ook als onderzoeker is het nieuwe masteraanbod relevant, omdat het de verbinding tussen onderzoek en onderwijs versterkt.

Om je te helpen antwoorden te vinden op jouw vragen over het masteraanbod van Avans, organiseren wij verschillende informatiesessies voor studenten en medewerkers:

De sessies voor studenten zullen op 13 september van 17.00 – 19.00 uur plaatsvinden in Breda, Tilburg en Den Bosch. Wil je als student meedenken over het masteronderwijs van Avans? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

De medewerkerssessies zijn op:

  • 26 september van 12.00 - 13.00 uur in Breda

  • 27 september van 12.00 - 13.00 uur in Tilburg

  • 29 september van 12.00 - 13.00 uur in Den Bosch

Meld je als medewerker aan via dit formulier.

Mocht je vragen hebben over de informatiesessies of onze masterambitie, stuur dan een bericht naar: masters.avans@avans.nl.