Wij gaan samenwonen - aflevering 2

Een van de grootste stappen naar het aanbieden van flexibele onderwijsmodules is het bevorderen van samenwerking tussen onze opleidingen. Dit doen we door onze voormalige 18 academies te herclusteren naar 11 nieuwe academies. In de videoreeks 'Wij gaan samenwonen' laten we medewerkers aan het woord. Zij vertellen over hoe zij de herclustering ervaren. Kijk je mee?

Docenten Huub Busio en Grainne Gaffney worden door de herclustering van de opleidingen AAFM & ASIS directe collega's in de nieuwe Academie voor Management en Finance.

"Ik vond de herclustering heel logisch. Er is overlap in inhoud, in vrijwel alles en je haalt hetzelfde diploma alleen dan een internationale variant.

Huub Busio, Docent & coach Academie Algemeen & Financieel Management

In aflevering 2 van "Wij Gaan Samenwonen" zien we docenten Huub Busio en Grainne Gaffney, die door deze verandering directe collega's worden in de nieuwe Academie voor Management en Finance. Het bijzondere aan dit cluster is dat een groep Internationale medewerkers onderdeel wordt van een overwegend Nederlandssprekende academie. Hoe gaan zij om met deze verandering?

De Academie voor Management en Finance bestaat uit de opleidingen Accountancy, Bedrijfskunde, Human Resource Management, Integrale Veiligheidskunde, Finance & Control en Finance & Control International.