Conferentie: Op weg naar flexibel onderwijs

Op 17 oktober vindt de conferentie ‘Op weg naar flexibel onderwijs’ plaats voor alle collega’s binnen Avans. Tijdens deze interactieve middag geven we extra betekenis aan onze gezamenlijke opdracht; het opleiden van wendbare en flexibele professionals die bijdragen aan een duurzame toekomst. Mis het niet!

Met het nieuwe schooljaar voor de deur breekt er een nieuwe fase aan in de onderwijstransitie. Vanaf september gaan alle opleidingen aan de slag met het ontwikkelen van een blauwdruk zodat we ons onderwijs in lijn kunnen brengen met de Ambitie 2025. Om stil te staan bij deze belangrijke mijlpaal en vooruit te blikken op de stappen die we samen gaan zetten richting het flexibele onderwijs, organiseren we op 17 oktober van 13.00 – 16.00 uur de conferentie: Op weg naar flexibel onderwijs aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch.

Tijdens deze interactieve middag waarin we een inspirerend programma voor je klaar hebben staan, kijken we samen terug op het afgelopen schooljaar waarin de onderwijsexperimenten centraal stonden. Daarnaast delen we de meest opvallende leeropbrengsten die door docenten, onderwijs- en leercoaches zijn opgehaald. Ook zijn er verschillende workshops over onder andere AvansEduPlatform, blauwdrukontwerp en co-creatie waar je een keuze uit kan maken. Kijk voor meer informatie op onze conferentiewebsite.

Heb je nog geen persoonlijke registratiecode ontvangen voor de conferentie? Stuur dan een bericht naar: bouwteamonderwijs@avans.nl