Avans Ambitiemonitor van start!

De eerste stappen voor de realisatie van Ambitie 2025 zijn gezet. We willen bijhouden hoe medewerkers en studenten de veranderingen voor mens en organisatie ervaren. Daarom zijn we gestart met de Avans Ambitiemonitor. In deze monitor vragen we jullie eenmaal per jaar naar jullie ervaringen met de doelen uit de Ambitie 2025.

Wat je kunt verwachten

Op 8 november zijn alle medewerkers en studenten van Avans uitgenodigd om deel te nemen aan de Ambitiemonitor. Om een goed beeld te krijgen van de ervaringen, willen we graag dat je de Ambitiemonitor invult. • Zoek in je mailbox de uitnodiging van het AvansPanel. • Klik op de link om deel te nemen en vul de monitor in. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten en kan tot en met 17 december 2021. We verwachten in februari 2022 de resultaten uit deze nulmeting met jullie te kunnen delen. Heb je vragen, neem dan contact op met de onderzoekers van Institutional Research via nsehbomonitor.LIC@avans.nl.

Ambitie 2025

De wereld verandert. Technologie wordt slimmer en data invloedrijker. Werk en opleiding vragen om meer flexibiliteit. Om jou optimaal voor te bereiden op deze veranderende wereld, beweegt Avans continu mee. We sluiten met ons onderwijs aan op de toekomst. Omdat wij studenten willen opleiden die wendbaar en veerkrachtig zijn, zodat ze met veel kennis, vaardigheden en inzichten de arbeidsmarkt betreden. Om dat te realiseren hebben we grootse plannen die tot leven komen in onze Ambitie 2025.