Ambition Radio: beluister aflevering 4

Woensdag 14 december werd aflevering 4 van Ambition Radio uitgezonden, vanaf de Onderwijsboulevard in Den Bosch. Laagdrempelige radio over de Ambitie 2025, voor en door Avanscollega’s. Tijdens deze aflevering stond het thema beleving centraal.

Deze keer waren onze collega's Judith Herrewijn, Tara Verstappen en Pim Goosen te gast. En we belden met Nadya Maroesjka Seelmann, die Communication & Multimedia Design studeert. Zij spraken onder andere over:

  • het vernieuwen van onderwijs en de hobbels die daarbij horen

  • het Blended Learning Inspiratie Café

  • Artifical Intelligence en de rol die studenten daarbij kunnen spelen

Kon je niet live meeluisteren? Luister dan aflevering 4 terug

Naast de radio-uitzending is er een podcast gemaakt met Judith, waarin zij meer vertelt over het Blended Learning Inspiratie Café en het bedenken van nieuwe werkvormen voor studenten. Ook de podcast is te beluisteren:

Podcast Judith Herrewijn

Judith werkt 7 jaar bij Avans en nu 4 jaar als ICTO Coach. Haar kerntaak is het helpen van docenten bij het didactisch verantwoord inzetten van (digitale) onderwijstools. Ze krijgt energie van het uitproberen van nieuwe dingen en van samenzijn.

Studenten Joris en Teun van de Koningstheateracademie beleven de ambitie op geheel eigen wijze. Luister naar deel 1 en deel 2 van hun sketch. Co-hosts van de uitzending waren Sarah Wilton van het College van Bestuur en Gerdinand Bosch, voorzitter van het transitieteam Ambitie 2025 en bouwteamleider Tech & Data.