Ambition Radio: beluister aflevering 3

Woensdag 30 november werd aflevering 3 van Ambition Radio uitgezonden, vanaf de Hogeschoollaan in Breda. Laagdrempelige radio over de Ambitie 2025, voor en door Avanscollega’s. Tijdens deze aftrap stond het thema co-creatie centraal.

Deze keer waren onze collega's Jel Bedaux en Eric van Gennip te gast, samen met student Jade van der Weerden en Noura Marmouk van onze praktijkpartner Thebe. Zij spraken onder andere over:

  • succesvolle co-creatie binnen Avans

  • de samenwerking met onze praktijkpartners

Kon je niet live meeluisteren? Luister dan aflevering 3 terug

Naast de radio-uitzending is er een podcast gemaakt met Jel, waarin zij dieper ingaat op co-creatie binnen Avans. Ook de podcast is te beluisteren: Podcast Jel Bedaux

Jel maakt deel uit van het bouwteam Co-creatie en werkt vanuit het Avans Ondernemerscentrum. Sinds september heeft ze een nieuwe rol als verbinder tussen onderwijs/onderzoek/praktijk en aanjager van co-creatie. Haar eerste ervaring is dat er ontzettend veel gebeurt, maar nog lang niet alles in beeld is. De ene academie is verder dan de andere: op schaal van 0 tot 10 zijn alle niveaus aanwezig.

Studenten Joris en Teun van de Koningstheateracademie moeten nog even wennen aan het thema co-creatie. Luister naar deel 1 en deel 2 van hun hilarische bijdrage. Co-host van de uitzending was Jacomine Ravensbergen van het College van Bestuur.