Ambition Radio terug op 7 maart

Ook in 2023 zenden we voor alle Avanscollega’s live uit op ons eigen radiokanaal. Met Ambition Radio nemen we samen een kijkje onder de motorkap van Avans en laten we verschillende collega's aan het woord: wat leeft er binnen Avans? Waar ben je trots op? Wat vind je leuk? Wat vind je lastig? Waar loop je tegenaan? Je voelt de energie van academies/diensten van dit moment bij Ambition Radio.

We zenden live uit op de plek waar het werk echt wordt gedaan: bij de academies, diensten en Centres of Expertises. Natuurlijk kun je ook weer meedoen aan ‘het slimste team van Avans’. Of vraag een plaatje aan tijdens de uitzending. Luister jij ook mee?

Nieuwe rubrieken

Nieuw is dat we collega's in het zonnetje gaan zetten. Denk jij daarbij in het bijzonder aan iemand? Laat het ons dan weten. We hebben ook de doorgeefvraag als nieuwe rubriek. Heb jij een belangrijke vraag? Laat het ons weten via ambitie2025@avans.nl en we halen het antwoord op voor je.

Uitzending 7 maart

Zet de eerstvolgende uitzending nu in je agenda: dinsdag 7 maart van 15.00 tot 16.00 uur. Live vanaf de Planning Tweedaagse aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch. Zo’n 150 Avansers zijn hierbij aanwezig.

  • Co-host Gerdinand Bosch vertelt kort over de Planning Tweedaagse en voor wie Avans die dag haar deuren opent. De Planning Tweedaagse is namelijk voor medewerkers én externen.

  • We gaan in gesprek met Marian Kat, beleidsmanager waardeketen onderwijs. Wat levert de Planning Tweedaagse haar op binnen haar werkzaamheden voor Avans?

  • Ook praten we met een praktijkpartner die agile werkt: diverse externe bedrijven komen die dag kijken bij Avans hoe we agile werken. Zij delen hun eigen ervaringen: wat werkt wel en wat niet?

  • Softwarearchitect Eric Kuijpers vertelt over zijn overstap van docent naar architect. Hij ging van kleinschalig naar grootschalig agile werken.

Luister mee op 7 maart om 15.00 uur