Nieuwe Ambition Radio op 15 juni: Onderzoek?

Ambition Radio is laagdrempelige radio over onze Ambitie 2025, voor én door Avanscollega’s. Op 15 juni draaien we tussen 12:30 en 13:30 uur live vanaf het Future Rethinkers Congres in Etten-Leur: een congres waar onderzoek, onderwijs én praktijk samenkomen.

Deze keer gaan we in gesprek met:

  • Jasper Sluis, projectleider bij het lectoraat Biobased Bouwen, over 1 van de mooie onderzoeksinitiatieven binnen Avans: de buurtschuur.

  • Praktijkpartner PNL Circulair Funderen over de samenwerking met Avans in de buurtschuur: wat bevalt goed en wat minder? Wat leren zij van de Avansstudenten en wat gunnen zij Avans?

  • Praktijkonderzoeker Redouane Eddeane én een student over de Solar TukTuk: 1 van de onderzoeksprojecten van Avans die tijdens het congres gepresenteerd wordt.

Co-host tijdens de uitzending is Ralph Simons, directeur van het Centre of Expertise Biobased Economy (CoE BBE). Hij vertelt over zijn droom: van Avans een kennisinstelling maken. 

Wil jij graag een collega die hard werkt aan Ambitie 2025 in het zonnetje zetten tijdens deze uitzending? Laat het ons dan weten via een email aan Suzanne Huijbregts.

Luister mee op 15 juni tussen 12:30 en 13.30 uur