Ambitie 2025: bouwteamleiders gestart

Afgelopen week startten de Ambitie-bouwteamleiders samen met het transitieteam met een kick-off sessie. Tijdens deze sessie keken we naar wat er tussen nu en juni nodig is en wat er voor de langere termijn op de planning staat. Maar naast de inhoud bespraken we ook op welke manier we willen zorgen voor samenhang en verbinding. Hoe we samen met academies, expertisecentra en diensten lerend op weg gaan. En hoe we onderling gaan samenwerken.

Implementatieplan Ambitie 2025 beschikbaar

Het implementatieplan van de Ambitie 2025 is inmiddels voor iedereen beschikbaar als achtergronddocument. Er is ook een Engelstalige versie. Dit implementatieplan ligt nu ter instemming bij de Avans Medezeggenschapsraad. Wil je een korte indruk van wat er in het plan staat? Bekijk dan de animatie.

Veelgestelde vragen en antwoorden implementatie

We hebben beloofd alle gestelde vragen tijdens de Ambitie-sessies van de onderwijsdag ook te beantwoorden en te delen. Belofte maakt schuld, dus we hebben een overzichtspagina gemaakt over het implementatieplan. Daar vind je het antwoord op alle veelgestelde vragen.