Student Support live op SharePoint

Voor een betere interne communicatie werken we stapsgewijs naar een flexibele en digitale intranetomgeving met SharePoint. Studentsupport.avans.nl is 1 van de eerste SharePoint-omgevingen die we op deze nieuwe manier hebben ontwikkeld. We willen onze studenten optimaal stimuleren en steunen in wat zij nodig hebben. Dit vraagt om toegankelijke, veilige, betrouwbare en actuele (digitale) informatie binnen SharePoint. Avans One vormt in de toekomst de schil waar alle informatie voor de studenten samenkomt.

Alles op 1 plek

Veel studenten en collega’s hebben aan deze omgeving een bijdrage geleverd. Zo deelden zij in verschillende sessies hun behoeften en wensen en gaven ze feedback op de informatie op de site. Het resultaat: een overzichtelijke site waarop we onze studenten op een laagdrempelige manier helpen met vragen rondom hun studie, ontwikkeling, begeleiding, gezondheid en (mentaal) welzijn. Ook voor medewerkers is de site een handige tool om snel in beeld te krijgen welke voorzieningen en activiteiten Avans biedt aan studenten.

Bezoek Student Support op SharePoint

Stap voor stap doorontwikkelen

De eerste versie staat nu live. We blijven op basis van de behoeften van studenten nieuwe informatie plaatsen, doorontwikkelen en werken aan nieuwe functionaliteiten die de student helpt bij het vinden van de juiste informatie.

Oproep

Spreek jij studenten over vraagstukken rondom begeleiding, ontwikkeling of welzijn naast de studie? Verwijs ze naar de site of naar de huiskamer in Breda (HA023) of Den Bosch (naast de Starbucks).

Vragen en meedenken

Wil je meedenken of heb je vragen over deze omgeving? Stuur dan een e-mail naar studentsupport@avans.nl.

Meer lezen?

Ga naar de pagina over Student Support of lees het artikel dat we eerder schreven. Wil je meer weten over SharePoint als ons nieuwe intranet? Je leest het op de projectpagina 'Avans Intranet' en de nieuwspagina 'Aan de slag met SharePoint'.