Avans Intranet

Technologie en data helpen ons om flexibel onderwijs mogelijk te maken. We maken al volop gebruik van digitale toepassingen, zoals Avans Connect en Brightspace. En daar voegen we nu ook SharePoint aan toe als communicatieplatform. SharePoint vervangt op termijn iAvans.

Waar het op iAvans vooral draait om het zenden van informatie, kunnen we op SharePoint vraag gestuurd werken. Dat komt de samenwerking ten goede. De overgang naar een nieuw Avans Intranet met SharePoint is inmiddels gestart en verloopt stapsgewijs. Dit doen we op de agile manier: waar nodig sturen we bij, ook op basis van de feedback van gebruikers en stakeholders. Door de pagina’s aan elkaar te koppelen met een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur, is de informatie op SharePoint straks beter vindbaar op 1 plek.

Avans One

Toepassingen als Avans Connect, Brightspace en straks dus ook Avans Intranet zijn allemaal informatiebronnen voor Avans One. In deze app wordt alle informatie die voor jou relevant is gefilterd uit deze toepassingen. Zo helpt de technologie jou als student, docent of medewerker om optimaal te studeren of werken. In 2025 volgt de desktopversie van Avans One.

Contactpersoon

Anne Hest

Nieuws

Student Support live op SharePoint

21 nov. 2022

Voor een betere interne communicatie werken we stapsgewijs naar een flexibele en digitale intranetomgeving met SharePoint. Studentsupport.avans.nl is 1 van de eerste SharePoint-omgevingen die we op deze nieuwe manier...

Aan de slag met SharePoint

11 jul. 2022

In Ambitie 2025 zetten we stappen in onze digitale transformatie. We willen onze studenten en medewerkers optimaal stimuleren en steunen in wat ze nodig hebben en hierbij biedt technologie kansen. Dit vraagt om...

1 2